Hvorfor velge studiespesialisering?

Vi tilbyr fordypning i realfag

Likte du matematikk og naturfag på ungdomsskolen? Skolen tilbyr alle programfagene i matematikk (R1,R2, S1,S2), kjemi 1 og 2, fysikk 1 og 2, biologi 1 og 2 og informasjonsteknologi 1 og 2. Har du forsert i noen realfag legges det tilrette for at du kan fortsette forsering. Les mer om programområdet for realfag. Kunne du tenke deg å gå i en egen realfagsklasse, begynne tidlig med informasjonsteknologi, jobbe utforskende og få kontakt med næringslivet? Les mer om vår Future Science-linje.

Vi tilbyr spennende fag innen programområde språk, samfunnfag og økonomi (SSØ)
Likte du for eksempel samfunnsfag eller engelsk på ungdomsskolen? Skolen tilbyr spennede og aktuelle fag for deg som for eksempel er politisk engasjert, synes psykologi høres spennende ut, eller kunne tenke deg å forstå mer om rettsystemet. Les mer om programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Kunne du tenke deg å starte egen bedrift eller studere markedsføring og ledelse? Les mer om vår Businesslinje.

Du kan velge studiespesialisering og samtidig ha toppidrett eller breddeidrett fitness

Elever som velger studiespesialiering kan velge toppidrett i tillegg til andre fag på studiespesialisering. Vi tilbyr mange ulike idretter, som håndball, fotball, basketball og dans. Les mer om studiespesialisering med toppidrett eller studiespesialisering med breddeidrett fitness.