Hovedseksjon

Studiespesialisering med breddeidrett - fitness

Styrketime

Hva er forskjellen på Studiespesialisering med breddeidrett fitness og Idrettsfag?

På utdanningsprogrammet studiespesialisering kan du kan velge programfaget breddeidrett fitness i VG2 og/eller VG3 som ett av dine tre programfag.

På utdanningsprogrammet Idrettsfag tar du mange fag som handler om idrett, både teoretisk og praktisk. Fagene er aktivitetslære, treningslære, treningsledelse, idrett og samfunn, og toppidrett/breddeidrett.

Hva slags trening er breddeidrett fitness?

I breddeidrett fitness tilbyr allsidig trening i studio, sal og hall. Det vil blant annet bli gjennomført kurs i styrketrening, spinning, yoga, sirkeltrening, crossfit, basis-ball, og ulike gruppetreningskonsepter, som for eksempel en introduksjon til step og aerobic. Det blir også bli gjennomført kurs i ballspill og dans.

For hvem?

Enten du er erfaren eller nybegynner innenfor trening, vil det være mulighet for å få både god trening og mestring gjennom dette faget. Målet er utvikling for alle, uansett nivå. 

Hvorfor velge dette faget? 

Om du er nysgjerrig og liker spennende og varierte treningsformer og aktiviteter kan breddeidrett fitness være noe for deg. Med breddeidrett fitness får du muligheten til å trene og utvikle deg innfor de ulike aktivitetene i skoletiden, to dager i uken.

Vekt

Bilder fra breddeidrett - fitness

Spinning

Yoga

Step

Markløft

Benkpress