Sanchu fikk bare toppkarakterer

Sanchu Rotarypris

Endelig kunne Sanchu ta imot Rotaryprisen for beste elev, samt et utdanningsstipend på kr.5.000,-. Hun var syk på 3. klasseavslutningen, men møtte på skolen etter ferien blid og fornøyd. Sanchu kunne også informere om at hun nylig fikk vite at hun kom inn på medisin i Oslo.

Dette er begrunnelsen for tildeling av prisen:

" Årets vinner av Rotaryprisen for beste elev går til en meget verdig vinner. Eleven har svært gode karakterer og faglig innsikt, lite fravær og har aldri fått en anmerkn...ing. Prisvinneren har vært tillitsvalgt i klassen. Hun er en ydmyk og hjelpsom ledertype, og har gjennom tre år bidratt til at også andre elever utvikler seg både faglig og personlig. I tillegg til å få topp karakterer på studiespesialisering ned realfaglig fordypning, er vinneren en talentfull toppidrettsutøver. Vi på Bjerke er utrolig imponerte og stolte over årets vinner som mottar et diplom og 5.000,- kroner. Vi gratulerer Shannen Sanchutha Jeiharan, også kalt Sanchu."

Bjerke vgs ønsker Sanchu lykke til videre!