Innovasjonscamp 7.juni

innovasjonscamp, jenter

For en dag!! Innovasjonscampen med 240 vg2-elever på Vollebekk fabrikker ble en knallsuksess og resulterte i massevis av supre ideer til hvordan å skape bevegelsesglede i skolehverdagen til Bjerkeelevene (som var oppdraget elevene fikk)😄👏🏼🕺🏾🏃🏽‍♀️Nå skal flere av forslagene realiseres på skolen vår!😊 Dette er morgendagens skole med høy grad av relevans for arbeidslivet👍🏼🎓💡Tusen takk til alle supre elever, til primus motor og avdelingsleder Hanne,  til alle lærere og ledelsen - og ikke minst en gigantisk takk til alle våre samarbeidspartnere! Gladiator, Aspelin Ramm, Ungt Entreprenørskap, gründer Kainaat Qaiser, Thon hotell Linne, Linderud Senter, Groruddalssatsingen, Aball1 og Vollebekk Fabrikker - dette hadde ikke vært mulig uten dere!

Se her for flere bilder, og mer info om dagen.