Skolen åpner 11.mai

Personalet 2019-20 - 2
Vi gleder oss veldig til å treffe elevene våre igjen, og fra mandag skal skal vi gradvis la elever komme til skolen vår. På grunn av smittevernhensyn kan vi ikke ha vanlig skole, og vi lager en alternativ plan som vi sender ut til elevene. Mandag 11.mai starter vi med vg3, og så kommer vg1 og vg2 senere i uken. I praksis så betyr det at elevene vil ha noe undervisning på skolen, men noe vil fortsatt foregå hjemme. Vi satser også på å være noe ute.

Alle klasser skal i løpet av uken møte to økter på skolen. Det er lærerne som er ansvarlig for å sende dere informasjon om hva dere skal gjøre, når dere skal møte og hvor. Vi skal ha grupper på maks 16 elever.

Alle elever som skal møte på skolen møter ved A-inngangen, og læreren vil hente dere der. C-inngangen (ved T-banen) skal være stengt.

Det viktigste hygienerådet er vasking av hender, og dette er noe som alle elever og ansatte skal passe på. Selv om vi er flere samlet så skal vi fortsatt holde 1 meter avstand, og derfor må gruppene være mindre enn ellers.

Mandag 11.mai

• Alle vg3-elever skal møte til en økt etter en oppsatt plan. Du får beskjed i helgen av lærer om når og hvor du skal møte.

Tirsdag 12.mai

• Individuelle avtaler gjøres etter behov. Hører du ikke noe så skal ikke møte på skolen denne dagen, og da er det hjemmeskole.

Onsdag 13.mai - Fredag 15.mai

• Alle klasser skal ha tilsammen to økter med kontaktlærere/faglærere. Du får beskjed i god tid om når og hvor.
  • Individuelle avtaler kan gjøres i tillegg
  • For uten dette så er det hjemmeskole
Plan for neste periode kommer i løpet av denne uken.

Informasjon til elevene om hvordan den digitale skolen på Bjerke foregår:
  • Det er viktig at du som elev sier ifra til din lærer, rådgiver eller en av oss i ledelsen hvis du lurer på noe eller hvis du synes noe er vanskelig. Vi ønsker å hjelpe deg.
  • Du må være tilgjengelig i hele skoletiden, på pc og telefon Det betyr at vi forventer at du må følge timeplanen.
  • Undervisningen og kommunikasjon med dere skal foregå på Teams, men noe må fortsatt gå igjennom its learning. Dine lærere skal forklare hvordan dere jobber i faget.
  • Standpunkt vil telle på vitnemålet. Dere må sørge for at dere har vurderingsgrunnlag slik at dere får standpunktkarakterer.
  • Har elevene tekniske problemer så kan du sende e-post til IKT for å få råd: anh2102@osloskolen.no

Skriftlig, muntlig og muntlig-praktisk eksamen er avlyst. Elevene skal likevel kunne få vitnemål, og standpunktkarakterer vil telle. Både privatisteksamen og morsmålseksamen gjennomføres. Aktuelle elever får beskjed.

Trenger du noen å snakke med?

Du kan kontakte våre rådgivere og skolehelsetjeneste/helsesykepleier(Se hjemmesiden under elever og foresatte)

Dere har vært så tålmodige og gjort det beste ut av det i denne vanskelige perioden.

Men nå gleder jeg meg veldig til å se dere alle igjen.

Synnøve Aas Gulvik