Elevrådsarbeidet er i gang!

Elevrådet 2018_2019

Elevrådet på Bjerke har høye ambisjoner om å bidra til at elevenes tre år på Bjerke blir de aller beste. På fredag hadde styret en workshop med rektor der alle fortalte om sin motivasjon for å jobbe med elevrådsarbeid. Samtidig staket styremedlemmene ut kursen og satsingene for dette skoleåret. Elevene på Bjerke kan glede seg! Den legendariske fredagskahooten er allerede i gang i amfiet.

For å skape et sterkt og aktivt elevråd må alle elevene på skolen engasjere seg. Bjerkes modell med et styre som består av ledere for ulike grupper, gjør det mulig for samtlige elever å delta på det de ønsker. Er du interessert i undervisning og elevenes rettigheter, kan du bli med i gruppen til Rukie, og liker du å arrangere noe sosialt for elevene, kan du melde deg inn i Kajas gruppe, for å nevne to av gruppene.

En stor og viktig aktivitet på Bjerke er innsamlingsdagen elevrådet har i samarbeid med organisasjonen Right to Play. Den arrangeres 15. november. Erica i elevrådsstyret er leder for Right to Play- gruppen. Hun vil få med seg en gruppe elever som organiserer denne spennende og annerledes skoledagen. Elevene vil bla lage et kick off arrangement dagen før.

Elever som engasjerer seg i elevrådsarbeid får mye. De sitter i førersetet når det gjelder å skape et godt elevmiljø, de er med å bestemme aktiviteter på skolen, de møter rektor annen hver uke og får dermed mulighet til å påvirke mer skolefaglige forhold og de lærer om skolen som organisasjon og hvilke føringer en offentlig skole får. Les mer om elevrådet her.

Lykke til med elevrådsarbeidet!

Hilsen Rektor Astrid Grytte