Eksamenstreningskurs på Bjerke!

eksamenstreningskurs

Vi gjennomgår bruk av Geogebra og Excel. Elevene har mulighet til å ta med egne oppgaver som de ønsker å jobbe med og få hjelp og veiledning med disse. På slutten av kurset bør de ta med egen tentamen slik at vi kan spisse den enkeltes kunnskaper mot eksamen.

Det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med alle lørdagen. Det vil bli enkel servering (bagett). For at vi skal ha best mulig oversikt er det viktig at elevene er påmeldt.
Velkommen til intensive matematikklørdager på Bjerke :)

Du får hjelp av matematikklærere og utvalgte, dyktige elever fra Bjerke. De er valgt ut fordi de er gode i faget, gode formidlere og veiledere, og de gjør en fantastisk jobb!

Vibeca forklarer fremgangsmåten på en eksamensoppgave for et par jenter  (til venstre). Indujan hjelper med å løse en del 1 oppgave  (under).

Mer informasjon, og flere bilder her.