Businesselevene får jobbskygge ved skolestart

Markedsføring stand

På Businesslinja på Bjerke så vil du oppleve mye gøy og spennende allerede fra første dag i vg1. Med en gang skolen starter skal du ut å få en smakebit på arbeidslivet i en bedrift eller butikk i nærområdet. Skolen har et stort nettverk av bedrifter som er klare til å ta deg imot - selvsagt etter at du har skrevet en god CV og søknad, noe norsklæreren din hjelper deg med.

På Businesslinja samarbeider alle lærerne slik at din skolehverdag blir preget av spennende temaer på tvers av fagene. Her kobler vi oss på virkeligheten med reelle oppdrag fra bedrifter. Det du lærer på businesslinja er relevant for deg i videre studier og jobb!

Vi bruker verktøy som koding og simuleringsspill for business, du blir god på sosiale medier i markedsføring og du vil få møte mange kunnskapsrike gjesteforelesere.

På businesslinja vil du få trening i ferdigheter som kreativitet, kritisk tenkning og problemløsniing. Vi oppsøker kreative miljøer og lærer av de beste.

Har du spørsmål? Kontakt avdelingsleder Hanne Olavsrud på mail hanne.olavsrud@ude.oslo.kommune.no eller tilf: 92047850

Velkommen til Businesslinja!