BI-studenter blir mentorer for businesselevene på Bjerke

Businesselever med mentorer fra BI

Businesselevene på Bjerke kan glede seg til et spennende tilbud. Fra og med høsten 2019 tilbyr vår samarbeidspartner Handelshøgskolen BI en mentorordning for ungdomsbedrifter til utvalgte partnerskoler med fokus på businessfag og entreprenørskap. Bjerke er så heldige å få være med på dette.

I vg2 skal businesselevene starte ungdomsbedrifter. Mentorordningen til BI vil innebære at studenter som går Bachelor i Entreprenørskap vil bli mentorer for businesselevene våre. Dette er en unik mulighet for elevene å lære av studenter som er i samme situasjon, men som har kommet litt lenger i læringsprosessen knyttet til etablering av egen bedrift. Våre elever skal besøke studentene på BI for å se hvordan de jobber med bedriftene sine.

Dette samarbeidet er et viktig ledd i at businesselevene på Bjerke får koblet seg på virkeligheten, og mentorordningen vil bli en flott inspirasjon for elevene våre. Vi gleder oss.

Les mer om Bjerkes business-linje her.