2STC var publikum på "Bokbanen" med kronprinsparet på Furuset bibliotek

Besøk på Furuset bibliotek

Kongelig bokbad

Ikke hver dag man får være med de kongelige, Norges neste konge og dronning, Haakon Magnus og Mette-Marit. Kronprinsparet arrangerer en bokturné, "Bokbanen",  hvor de reiser med T-banen fra vest til øst, og stopper på ulike bibliotek i Oslo i løpet av uken. Torsdag var de kommet til Furuset.

HKH Kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Hege Blom

Tema fantasy

Bibliotekar Ines Taaje, kontaktlærer Hege Blom og rådgiver Bente Foss fulgte elevene fra 2STC ved Bjerke vgs. De var i publikum sammen med utvalgte klasser fra Stovner vgs og Hellerud vgs. Tema denne gangen var fantasy, med gjester som forfatter Siri Pettersen og alpinist Kjetil Jansrud som ivrig leser. Ordføreren i Oslo, Marianne Borgen, var også på plass.

Kanskje noen elever vil prøve seg på fantasy eller finner lesestoff til fordypningsemnet til høsten?

I publikum: HKH kronprinsesse Mette-Marit, HKH kronprins Haakon, ordfører Marianne Borgen. Foto: Hege Blom.