Aktivitetsdag

Onsdag 19. desember arrangeres aktivitetsdagen for alle elevene på Bjerke videregående skole. Vi i 3. klasse idrett er stolte av å kunne invitere hele skolen til en dag med mye moro og idrettsglede.

Aktivitetsdagen finner sted i Apalløkkahallen, og kommer til å vare hele skoledagen. Oppmøte og innsjekk hos kontaktlærer klokken 08.15. Vi regner med å være ferdige etter at Kjendiskampen spilles (rundt kl. 14.30). Alle møter opp i Apalløkkahallen kl. 08.15, uansett hvilken aktivitet man har meldt seg på. Fotball, basket og innebandy foregår i Apalløkkahallen. Deretter vil de som har valgt aktivitetene Volleyball, Badminton og Bordtennis dra til Linderudhallen for å hallaktivitetene der. De som skal på gåtur møtes ved kantina i Apalløkkahallen.

På slutten av dagen samles alle i Apalløkkahallen for å se den årlige Kjendiskampen. Utsjekk hos kontaktlærer etter kjendiskampen.

Det vil være kantine i Apalløkkahallen hvor det blant annet selges drikke, mat og litt snacks. Kantina tar både vipps og kontant.

Vi gleder oss masse til onsdag, velkommen! Hilsen 3. klasse idrett.