Tidligere elever

Elever som jobber med PC

Eirik Bakke gikk studiespesialisering, og hadde toppidrett som valgfritt programfag:

For meg ble Bjerke et naturlig valg. Det gav meg muligheten til å gi 110% i skisporet og med lærebøkene. Lærerne ved Bjerke gav meg den tryggheten og den kunnskapen jeg trengte for å komme inn på mitt drømmestudium,- medisin.
Kombinasjonen av toppidrett og studiespesialisering er blant byens beste, og du vil ikke angre på valget av Bjerke videregående skole. Det har hvertfall ikke jeg gjort. Nå studerer jeg medisin ved NTNU i Trondheim.

eirik

Marte Jørgensen valgte studiespesialisering på Bjerke:

Jeg gikk ut av Bjerke i 2012 og har ingenting annet enn gode minner derfra. Miljøet var bra, lærerne flinke og det var veldig godt lagt opp til å kunne satse på idrett ved siden av skolen Jeg gikk studiespesialiserende og valgte toppidrett som et av mine fag Det gjorde at jeg kunne satse 100% på både sprint og skolen. Jeg er glad jeg tok det valget, da Bjerke kunne tilby meg det beste av begge deler.

Marte Jørgensen

Møt Jessica:

Jeg var elev på Bjerke videregående skole fra 2008-2011. Jeg gikk på studiespesialisering. Her var det flinke faglærere som hadde meget god kompetanse innenfor de forskjellige fagene. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre etter vgs, men fikk interesse for jus gjennom faget rettslære på Bjerke. Miljøet på Bjerke er kjempebra, og jeg trivdes veldig godt med mange nye venner som jeg fikk. Sitter igjen med gode minner fra Bjerke. Jeg studerer nå jus v/ UIO.

Jessica

På Bjerke jobber vi for at du som elev skal få utviklet ditt talent. Møt Sargi som gikk ut sommeren 2012:

Jeg heter Sargi Singh og var elev ved Bjerke Vgs perioden 2009- 2012. For en jente med store interesser for idrett i tillegg til studiene, var Bjerke et perfekt valg. Jeg kombinerte studiespesialisering og basket toppidrett, noe som passet meg utmerket. Med en flott toppidrettsgruppe og flinke lærere som hadde mye kunnskap og lidenskap for fagene de underviste i, fikk jeg tre kunnskapsrike og flotte år på Bjerke.

På Bjerke er det svært godt miljø blant elevene, også på tvers av utdanningsprogram og trinn . I tillegg er rådgiverne og lærerne tilgjengelig til enhver tid. Med god oppfølging i timene og god faglig hjelp etter skoletid, er alt lagt til rette for enhver elev til å nå sine mål.

Nå studerer jeg jus ved det Juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo, og trives svært godt. Interessen for jus fikk jeg gjennom undervisningen i rettslære på Vgs.

Mvh Sargi

Sargi

Elif tar sykerpleieutdanning etter å ha gått studiespesialisering på Bjerke:

Jeg gikk alle mine tre år på Bjerke fordi dette var en skole jeg trivdes godt på. Jeg gikk på studiespesialisering, hvor jeg var godt fornøyd med lærerne og klassemiljøet. Nesten alle vennene jeg har kontakt med i dag er fra Bjerke. Jeg anbefaler Bjerke til alle sammen som skal søke på en videregående skole til våren fordi denne skolen har mye å gi til elevene sine. Lærerne på skolen er veldig flinke, og er hjelpsomme og gir gode tilbakemeldinger på vurderinger man har hatt i løpet av et skoleår. Jeg er veldig glad for at jeg valgte Bjerke skole, og er glad for at jeg valgte å gå alle mine tre år på denne skolen.

Nå i dag studerer jeg sykepleie i 2.året på Høgskolen i Oslo og Akershus, og trives med det. Det er viktig å finne ut av hva man er interessert i, og hva man liker å drive med. Det er derfor jeg har valgt å studere sykepleie i og med at jeg liker å jobbe med mennesker. Ved siden av studier driver jeg med kampsport – kickboksing og for tiden gjør jeg meg klar til februar hvor jeg skal være med i Norges Cup i Bergen i kickboksing.

Vennlig hilsen Elif

Elif