Treningstilbud

Bjerke

Bjerke videregående skole har i dag 16 idrettsfaglig utdannede lærere som er eksperter på sine fagområder innenfor fotball, håndball, ishockey, innebandy, basketball, volleyball, dans, turn, friidrett, langrenn, alpint, basistrening og friluftsliv.

Det er to paralleller med tilsammen seks idrettsklasser ved Bjerke videregående skole, med til sammen rundt 180 idrettselever. Elevene kan velge fagkombinasjoner som gir fysisk aktivitet i 8-10 timer i uka. Treningene foregår i grupper der elevene møter andre motiverte utøvere som arbeider målbevisst mot egenutvikling. Det legges også til rette for læring på tvers av ulike idretter.

Bjerke videregående skoles idrettsfasiliteter:

•      Linderudhallen
  •      Linderud kunstgress
  •      Grorudbanen
  •      Cageball
  •      Hasle ishall
  •      Veitvethallen
  •      Apaløkkahallen
  •      Linderud bads svømmebasseng
  •      Spinningrom
  •      Eget styrketreningsrom
  •      Rom for "kampidretter"